Sałatki i galarety z 5-proc. stawką VAT

autor: Opracowała Ewa Konderak18.05.2011, 03:00; Aktualizacja: 18.05.2011, 10:00

Podatnik, który sprzedaje sałatki warzywne, galarety wieprzowe i drobiowe, może zastosować 5-proc. stawkę VAT. Sprzedaż kanapek będzie objęta 8-proc. stawką.

wróć do artykułu

Materiał chroniony prawem autorskim - wszelkie prawa zastrzeżone. Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy INFOR Biznes. Kup licencję
Redakcja gazetaprawna.pl
Źródło:Dziennik Gazeta Prawna
Polub Gazetaprawna.pl

Polecane

Reklama

Twój komentarz

Zanim dodasz komentarz - zapoznaj się z zasadami komentowania artykułów.

Widzisz naruszenie regulaminu? Zgłoś je!

Redakcja poleca

Polecane